• Garatcsorgás,gombócérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Uram/Hölgyem! 3 éve garatcsorgás és gombócérzés van a torkomban.Gyomortükrözés és a vastagbéltükrözés negatív.Műtétek:Orrsövényferdülésre,orrkagylókisebbítés concha bullosa.Évek óta tartó orrfolyásom megszüntette.6 éve mellemből nyomásra zöld váladék ürül.Bal mellembe fibroadenoma van ami nem nő.Prolaktin rendbe MRI rendbe(nincs adenoma).Sokszor gyenge vagyok akkor pihennem kell mert nincs erőm.Korzizol hormon többnyire alacsony a progeszteron is.Kisbabát szeretnénk(2 gyerekem van)1.5 éve nem sikerül. Jelenleg allergia gyógyszert szedek,allergiára gondolnak,bár korábban már szedtem Lordestin garatcsorgás nem múlt el.Szedtem savlekötőt is orvos javaslatára nem változott semmi.Ön szerint mi lehet az évek óta tartó garatcsorgás és gombócérzés mögött.Savam ritkán van. Köszönettel:Viki

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Postnasal drip témában

        Tisztelt Asszonyom! A "postnasal drip", vagyis a garat felé csorgó váladék civilizációs betegség. Ha a melléküregek rendben, savkötő sem segít, akkor valószínű érzékenyebb az épített környezet, városi levegő, légszennyezés stb. Körülményekre. Ezt megszüntetni nem lehet általában, javítani orröblítéssel pl neilmed vagy Clinsin eszközzel lehetséges.


        Kérdés: 2019. április 16., 09:20; Megválaszolva: 2019. április 18., 16:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: