• Enterobacter cloacae

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Főorvos Nő/Úr! Két és fél éve kezdődött a problémám amire nagyon nehezen hosszas huzavona árán talatam rá talán most.Nagyon erős állandó torok és mellkas fájdalom és állandó erős minden percben jelenlévő váladékcsorgás a garatomra...iszonyu...Nyilván fül orr gégeszet gyomortükrözés 2× allergia mindenféle vizsgálat fogászat szájsebészet...stb.minden héten szinte valamilyen orvosnál volram de a legeslegtöbbet magánorvosoknal...senki nemtalalta a baj okozóját.Nxilván sokan azt gondolták hogy ez pszichés...de én tudtam hogy nem. A napokban eljutottam egy kórházi fül orr gégédz fiatal Főorvoshoz akinek a panaszaimat elmondva ct.lemezt bemutatva mert az is van mar 2...Ő is csak azt tudta mondani hogy semmi olyan elváltozást bem lát ami indokolná az állandó torok ill.mellkas fájdalmamat.ez egy nagyon erős égő csipős érzés.Vett le torokváladékot elküldte tenyésztésre.de én már közbe azt is jeleztem neki, hogy 3 hónaja egy állandó felmaródás van a garativemen apro fehér holyagokkal ami szintén nagyon fáj minden percben és a fülembe sugárzik állandóan...jó..4nap mulva megérkezett a torokváladék eredménye amiEnterobacter cloacae...csiraszám...szintenyészet.Érdeklődnék hogy mi is ez pontossan.Ő annyit mondott hogy Ő nem Isten. maj meglátjuk.ezek szerint ez nagyon komoly és nem is fogok ebből tudni meggyogyulni? Egyébként Levofloxacint kaptam 7 nap alatt kelett beszednem.addig nem fájt a torkom sem és a seb a számba, de amiota nem szedem azota újra visszatértek a tüneteim.Nagyon félek tanácstalan vagyok és tudatlan ebbe a lehetetlen állapotban.Van ket kisfiam és nagyon félek hogy Ők is megfognak fertőződni...egyedül nevelem Őket de minden nap iszonyatossan nehéz igy.Egyébként 1 hónap mulva kell újra visszamennem az orvoshoz! De erre szedni kellene fájdalom csillapitot addig is.Semmit nem javasolt az orvos.Kérném szepen szives tájékoztatását mi tévő legyek?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a E. Cloaceae témában

        Tisztelt Asszonyom! Saját praxisomban sosem fordult még elő E. Cloaceae fertőzés. A szakirodalomban is inkább leromlott állapotú, rossz immunrendszerű vagy újszülött eseteket említenek. Emiatt célszerűnek tartom, hogy ritka fertőzésekben is jártas infektológust keressen föl.


        Kérdés: 2019. február 05., 22:24; Megválaszolva: 2019. február 11., 19:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: