• Fültő duzzanat görcsszerű fájdalommal

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr, Ma délután hirtelen zsibbadást éreztem a jobb arcomon, a fülem felé, mintha meghúzódott volna ott az izom, egyre növekvő fájdalom kíséretében, ami úgy negyedórán belül már szinte görcsszerű fájdalommá nőtt. Tükörbe nézve láttam, hogy egy kicsit be is dagadt az arcom jobb fele. fogam nem fáj. egy óra meleg vizes borogatás után a görcs érzés oldódott, de még mindig nagyon fáj a fültő, állkapocs körüli rész, (a fülem nem fáj) és duzzadt is az a rész. Órák múlva is dagadt és fáj, vettem be egy cataflamot. Szeretném tudni, hogy vajon ez valami súlyos dolog lehet e, vagy valamii, ami elmúlik önmagától, és egyáltalán mi lehet. Azontúl, hogy keddig munkaszüneti nap van, jelen pillanatban nincs érvényes biztosításom Magyarországon (Folyamatban van, intézem, külföldön fizetek biztosítást, és itthon is jogosult vagyok ellátásra, de ehhez évente meg kell hosszabbítanom egy hivatalos papírt, amit sajnos késve jutott eszembe idén hosszabbítani...) De szeretném tudni, amennyire lehetséges látatlanban, hogy van-e okom aggodalomra, vagy ez csak valami kis múló semmiség. Előre is köszönöm válaszát, Tisztelettel, K. Tímea

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Nyálmirigy témában

        Kedves Asszonyom! Látatlanban nyálmirigy eredetű problémára tippelek. Kő vagy gyulladás. Sok folyadék, nyálfokozás rágógumi vagy citrom segítségével, finom masszázs. Ha romlik, akkor fülészeti ügyelet.


        Kérdés: 2017. április 15., 18:19; Megválaszolva: 2017. április 15., 18:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos