• Ciszta az arcüregben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr! Neurológiai panaszok miatt koponya Mr vizsgálatot javasoltak. A vizsgálton egy 2cm nagyságú cisztát találtak a bal oldali arcüregemben. Arcüregi panaszaim, fájdalmaim nincsennek az elmúlt időszakban megfázásos betegségem sem volt. Az lenne a kérdésem, hogy mitől alakulhatott ki, mi a teendő vele? Előre is köszönöm! Ágnes

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Arcüreg ciszta témában

        Tisztelt Hölgyem, Az arcüregi ciszta gyakori MR és ct melléklelet. Leggyakrabban örlőfogak növekedése miatt alakul ki. Az ön korában is lehetséges bölcsességfog növekedés. Ha nincs tünet, nem igényel teendőt.


        Kérdés: 2017. április 04., 20:47; Megválaszolva: 2017. április 04., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő, 6 hónapja egy nagyobb, hetekig tartó torokgyulladás (talán mononukleozis) után meg van dagadva pár nyaki és hónalj nyirokcsomom. 4-6 mm-es reaktív nyirokcsomók az ultrahang szerint. (2szer is voltam, azt mondták semmi kóros)....
        Tisztelt Doktor Hölgy-Úr! Olyan panasszal fordulok Önhöz,hogy van egy kb.5 éve kezdődött fülzúgásom,amit már inkább a fejemben hallok és állandó,van úgy,hogy pulzáló jellegű.Ritkábban gyengébb,de a jellemző az erős zúgás mikor a...
        Tisztelt Dr!másfél hónapja fennáll a problémám.Szinte állandóan feszítő érzést van a nyakamba,torkomba.Hol a jobb oldalra,hol a bal oldalra húzódik és van hogy a fülemig kisugároz ez a feszítő érzés. Többször tapasztaltam, hogy...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Fogkefe gyerekeknek
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos