• Ciszta az arcüregben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr! Neurológiai panaszok miatt koponya Mr vizsgálatot javasoltak. A vizsgálton egy 2cm nagyságú cisztát találtak a bal oldali arcüregemben. Arcüregi panaszaim,fájdalmaim nincsennek az elmúlt időszakban megfázásos betegségem sem volt.Az lenne a kérdésem, hogy mitől alakulhatott ki, mi a teendő vele? Előre is köszönöm! Ágnes

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Arcüreg ciszta témában

        Tisztelt Hölgyem, Az arcüregi ciszta gyakori MR és ct melléklelet. Leggyakrabban örlőfogak növekedése miatt alakul ki. Az ön korában is lehetséges bölcsességfog növekedés. Ha nincs tünet, nem igényel teendőt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. április 04., 20:47; Megválaszolva: 2017. április 04., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Főorvos Nő/Úr!Két és fél éve kezdődött a problémám amire nagyon nehezen hosszas huzavona árán talatam rá talán most.Nagyon erős állandó torok és mellkas fájdalom és állandó erős minden percben jelenlévő váladékcsorgás a...
        Üdv! Olyan problémám van hogy 5hónapja szültem és utána rá nemsokra időközönként előjött fülzúgás ez idővel állandósult 0-24ben van illetve van hogy nyomás érzés is társul hozzá voltam mindenféle vizsgálaton vérvételen, fül orr...
        Korabbi kerdesemet folytatva; Elfelejtettem azt az infot melle irni, hogy fultisztitas utan, nagyon viszket a fulem, illetve fulhallgato es fejhallgato hasznalasa utan, mintha "sztresszelne" a fulem. Ezalatt azt ertem hogy sokkal hamarabb zsirosodik, es...
        Udv! Nekem az a problemam, hogy mostmar lassan 2 eve, egy repulo ut alatt tortent meg az, hogy a jobb fules mondhatni eleg erosen "beszurt". Amiota ez megtortent, a jobb fulem 10-15 masodpercenkent visszadugul, es ha eppen olyan kedve van, akkor a bal fulem...
        Tisztelt Doktornő! Édesanyám (60) bal fülében 2005-ben protézist helyeztek el az elcsontosodott kengyel helyett. Az extrém igénybevétel miatt az előzetesen "hatóidőnek" jósolt 20 év helyett már sajnos újra fennáll a hallás gyengülés. A...
        Kedves Doktornö/Doktorur! 2 napja jelentkezett nalam ez az idegentest erzes a torokban. nem reg volt legmellem, 1 hetig korhazban voltam, aztan 1 het piheno. Ez ido alatt nem dohanyoztam, de egy par napja ujrakezdtem. ujrakezdes utan par nappal jelentkezett...
        Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Már jó pár éve, ha mély levegőt veszek, egy mély, rezgő, dübörgő hangot hallok a fülemben. Olyan mint egy helikopter hangja, tulajdonképpen mintha a dobhártyám remegne. Ezt a hangot még akkor hallom amikor...
        Tisztelt Doktor/Doktornő! 1 év és 3 hónapja műtöttek orrsövényferdülés miatt. Az első pár hónapban éreztem javulást, viszont azóta ugyanúgy nem kapok levegőt az egyik orrlyukamon. Emellett egy dudort érzek az orrsövényemen az orrom...
        Tisztelt Doktornő! 2018 november közepén kezdődött a panaszom: fülzúgás (bal fül). A fül-orr-gégész orvos a kövezkező vizsgálatokat kérte: - hallásvizsgálat: egyoldali idegi hallásvesztést, ép ellenoldali hallással állapítottak...
        Jó estét! Az lenne a kérdésem hogy már körülbelül 5 napja úgy érzem mintha hajszál lenne a torkomba, mitől van ez? Ettem is, ittam is rá de egyik se hatott! Köszönöm a válaszukat!