Fül sípolás.

Tisztelt Dr.Úr.Kb 2-3 hete a bal oldali fülem sípol különböző időkben hosszabb rövidebb ideig.Nem túl erős de egyre sűrűbben jelentkezik.Voltam orvosnál már de nem tudott megállapítani még semmit.Egyenlőre hallás vizsgáltra vagyok vissza rendelve. Kérdésem még, hogy lehet e okozója a 3 hete történt porckorong gerinc sérv műtétnek ehhez a jelenségnek? Vérnyomásom az jó, szoktam mérni minden nap. Várom megtisztelő válaszát. Üdvözlettel: Dániel E-mail: [email protected]

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülzúgás témában

Tisztelt Uram!

Ha a fülsípolás csak ideiglenes, akkor nem szőrsejtpusztulás áll a hátterében. A hallásvizsgálat jó irány, a nyaki erek állapotát kellene még ellenőrizni (nyaki UH, rtg) . Én megpróbálnék természetes idegrendszeri serkentőt szedni (pl. Ginkgo biloba tartalmú szert) . A műtétnek esetleg áttételes köze lehet a nyaki erek helyzetének megváltozása miatt.

Kérdés: 2016. február 02., 10:11 ;Megválaszolva: 2016. február 02., 13:14
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Füll zúgás
Jónapot. 1hónapja már zúg a fülem. Kimosták a füllem most kaptam egy gyógyszert de továbbra is zúg a fülem.nem folyamatosan de nagyon gyakori.ha...
Fülzúgás kezelés
Fülcsengés, füldugulás
Fülzúgás észlelése
Tisztetlt doktor úr! Egy napja fülzúgást észlelek mind a két fülemben ami hirtelen jött. Nyaki ideg becsípódésem van. A fülzúgás magától...
Állandó fülzúgás kezelése