hajszál érzés a torokban

Jó estét kivánok.Nyelvgyök gyulladásom volt.De még mindig úgyérzem mintha hajszál lenne a torkomon.Kérdésem az lenne hogy ezt mi okozhatja? Még annyit szeretnék kérdezni hogy van egy palota pincsi benti kutyánk.Köze lehet e ehez az érzéshez. Igaz már november óta családtag. Meg csak a bal oldalon van ez az érzésem.De nemtudom miért érzem ezt. Vagy nem múlt még el a gyulladás? Curám duo 1000 rest szedtem rá.Válaszát köszönöm.Üdv Mónika

Dr. Gerencsér Emőke válasza hajszál érzés a torokban témában

Tisztelt Kérdező!

A nyelvgyöki gyulladás után jó néhány napig lehet kellemetlen érzés a torokban.

De a kicsit szárazabb nyálkahártya is létrehozhatja, ezért fokozottan figyelni kell az ivásra / 2, 5 litert naponta kimérni és meginni/

Cukorbetegeknél hosszabb ideig tarthat ez a kellemetlen érzet.

Megpróbálhat elszopogatni Isla Cassis pasztillát.

dr Gerencsér Emőke

Kérdés: 2016. február 01., 20:23 ;Megválaszolva: 2016. február 07., 10:43
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Fülgyulladàs stb
Garatmandula hajszálér
Augmentin duo szedheto e clexane kura...
Idült mandulagyulladás, reflux?
Fülnyomás érzés arcüreggyulladás...