Mandula probléma

Tisztelt Doktor Úr! A problémám pár napja kezdődött, elkezdett fájni a fülem, gondoltam a munkahelyi légkonditól, elég érzékeny a fülem a hidegre. 1-2 napra rá a mandulám is elkezdett fájni, belenéztem a számba hogy be van-e gyulladva ekkor észrevettem, hogy egy vérhólyag szerűség van a mandulámon, kicsit megpiszkáltam és kifakadt, másnap reggel már fehér lepedék borította és olyan mintha leszakadt volna egy része a mandulámnak. Iszonyatosan irritálja a torkom. Voltam vele háziorvosnál írt fel antibiotikumot, de egyenlőre változatlan a helyzet, plusz begyulladt a bölcsességfogam is. 3 hét múlva kaptam időpontot fül-orr-gégészetre, de nagyon aggódom miért olyan mintha le lenne szakadva egy darab a mandulámból és eléggé irritál is. Komoly probléma lehet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza torokmandula témában

Tisztelt Hölgyem!

Valószínűleg a "vérhólyag"-nak megfelelő terület hámborítéka sérült a piszkálástól, az ezt fedő fibrines lepedéket látja és érzi. Ha láza, komoly fájdalma van, akkor forduljon soron kívül gégészhez, akár keresse föl a területileg illetékes ügyeletes kórházat.

Kérdés: 2015. július 11., 13:29; Megválaszolva: 2015. július 11., 16:31
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Arcüreg panoráma röntgen
Nyaki fájdalom,nyirokcsomók
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés