Berezonál a fülem és zúg

Tisztelt Doktor úr / nő! Eleg rég ota fennálló problémám, hogy sokszor berezonál valamire a fulem es zúg is időnként. Mas okból kifolyólag voltam koponya Mr vizsgálaton. Az lenne a kérdésem hogy ha valami súlyosabb gond lenne a fülemben, azt az Mr kimutatta volna? Az Mr is negatív lett, illetve voltam fuleszeten is ott sem talaltak semmi eltérést! Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fülzúgás témában

Tisztelt Hölgyem!

A m. stapedius vagy a m. tympani zajra megjelenő összehúzódása állhat például a jelenség mögött, ami stresszre kifejezetten fokozódhat. Ez funkcionális eltérés, MR nem fogja kimutatni, mely egyébként jelen tudásunk szerint a legaprólékosabb és információdúsabb képalkotó eljárás. Kávé bevitel csökkentése, stressztűrés tanulása szokott jelentős javulást okozni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. január 04., 10:13; Megválaszolva: 2015. január 06., 07:57
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Leuklopákia
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok
Miért nincs íz, szag, illat?