Fül váladékozás utáni büdös fülzsír

Tisztelt doktor(nő/úr) érdeklődnék mert nagy gondban vagyok január 13 án elmentem a háziorvoshoz mert bedugult, zúgott és mintha mindig vízben lenne a fülem ő sűrgősséggel beküldött a fülészetre ahol a fő orvosúr látott el. majd kaptam gyógyszeres csikot és elmentem. egy hétre napra újra bedugult a bal fülem és olyan volt mintha csarnokban lennék zúgott állandóan és tocsogott. 02.06 án visszamentem mert elviselhetetlen volt erre kérdezte a doktornő nincs kilukadva a dobhártyám? kaptam Diflucan 15 mg kapszulát 2 szem 2000 Ft felett volt. másnapra visszahívtak. másnap pénteken ismét leszívták a fülem ismét kaptam a gyógyszeres csikot és hétfőn kontroll. Hétfőn bekerültem a 3. orvoshoz aki futtában elintézte szép a fülem mehetek haza.Ez volt 02.10-én majd úgy indult minden rendben a fülzúgás, váladékozás megszünt de még a mai napig is bűdös a fülzsír ami néha ürül. Viszont 2-3 hét alatt a bal fülemről átment a jobb fülemre ez az egész és itt még rosszabb mint a bal fülemen. 03.10 én elmentem ismét immár a jobb fülemmel amelyből fehéres vízes váladék folyt nem tudtak mit mondani mert a füleim is fájtak fájnak. Nem látnak semmit. ismét kaptam egy csíkot és többet nem mentem vissza. Viszont ez a 1, 5 hónap alatt rengetegszer folyik a fülem ha fülpácával megpiszkálom mint a víz úgy folyik nagyon bűdős és alig hallok vele. nagyon rossz ez az egész este bedugom a fülem vattával reggelre tele lesz mintha vízben ázott volna, ha nappal bedugom 1-1, 5 óra múlva úgy kell kitépni mert beleragadt a fülembe. Sajnos ez a helyzetem a bal fülemmel nincs baj száraz fülzsír van a fülpácán inkább vizkedni szokott viszont a fülzsír büdös. De a jobb fülem nagyon rossz állandóan folyik fehéres gennyes váladék és szörnyen büdös nehezen hallok vele és nagyon zavar Mit tegyek és milyen következményei vannak ha nem megyek el vagy ha megint bocsánat de tojnak az egészre. Kérem mielőbbi válaszát milyen következményei vannak a betegségemnek? Kösznettel István

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fülprobléma témában

Tisztelt Uram! A leírt panaszok hátterében külső hallójárat gyulladás vagy középfülgyulladás is állhat. A leírás alapján inkább az elsőt gyanítom. Legfőbb tanácsként azt javasolnám, hogy minden esetben (amannyiban ennek nincs technikai akadálya), ugyanaz a doktor lássa Önt. Így tud konzekvens kezelést is kapni, mely nélkül spontán gyógyulás nemigen lehetséges. Fülét víz, piszkálás nem érheti. Mielőbbi szakorvosi vizsgálat javasolt!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. április 24., 14:48; Megválaszolva: 2014. április 27., 18:49
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban