Orrpolip műtét után repülés?

Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! Kérdésem: Édesanyámat április 25.én fogják műteni orrpolippal, valamint az arcüregéből is szednek ki, többet is, továbbá nyálkahártya megvastagodása is van melyek kitisztítanak. Május 15.én pedig egy három órás repülő út elébe néz. Kérdésem az lenne, hogy jelenthet a problémát az elvégzett műtét a repülőút során? vagy hogy egyáltalán szabad e repülnie? Válaszát előre is köszönöm! Maradok tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a arcüreg műtét témában

Tisztelt Kérdező! Véleményem szerint komoly gondot 3 héttel a műtét után a repülés nem jelent.

Kérdés: 2014. április 18., 14:22; Megválaszolva: 2014. április 20., 23:22
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban