fül zsongás, bizsergés

Jó napot kívánok! 3-4 kezdődő fül zúgás, bizsergés, huzat érzésem van. Nem fáj és nem folyik. Az orvosom azt mondja hallás sérülés mivel sokat zajban dolgoztam. Cortizonos kezelésre utal be kórházba, dobhártyán keresztüli bejuttatására. Hallani így jól hallok és soha nem is volt baj a füleimmel. A tavaly egy repülő út után a bal fülem 2 hét után dugult ki teljesen és azóta sem volt problémám vele egy hónappal ezelőttig. Gingo bilobát, Ibuprophent szedtem rá. De már 5 éve szedek vérnyomás csökkentőket: Ramipril, Amlodipin és Concore-t. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a dobhártyán keresztüli be avatkozás nem lesz-e a későbbiekben káros, vagy valamilyen mellék hatása. És egyáltalán fog -e használni? Gerinc problémáim is vannak, nyaki -és derék sérv és az ízületeimmel is gondok vannak. Előre is köszönöm szépen a válaszát! Tisztelettel, Zsuzsánna

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülzúgás témában

Tisztelt Asszonyom!

A tinnitus kezelése meglehetősen nehéz, vannak iskolák, melyek a dobüregbe adagolt gyógyszerrel próbálkoznak. Sajnos minden kezelés hatása esetleges, én a fenti módszert nem használom, javasolom, hogy a kezelőorvosával hosszasabban magyaráztassa el magának az ottani eredményeket és a mellékhatások gyakoriságát.

Kérdés: 2013. október 10., 15:32; Megválaszolva: 2013. október 12., 15:27
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Füll zúgás
Jónapot. 1hónapja már zúg a fülem. Kimosták a füllem most kaptam egy gyógyszert de továbbra is zúg a fülem.nem folyamatosan de nagyon gyakori.ha...
Fülzúgás kezelés
Fülcsengés, füldugulás
Fülzúgás észlelése
Tisztetlt doktor úr! Egy napja fülzúgást észlelek mind a két fülemben ami hirtelen jött. Nyaki ideg becsípódésem van. A fülzúgás magától...
Állandó fülzúgás kezelése