mit tegyek

TISZTELT DOKTOR NŐ/ÚR 6 ÉVES KISLÁNYOM 3 HETE KŰZD FÜL KÜRT HURUTTAL. ORCSEPP, FÜLMELEGITÉS, AZOMYR CSEPPEK. A GYEREKNEK BE VAN DUGULVA A FÜLE, NÉHA FÁJLALJA. FÜLÉSZETEN MÁST NEM CSINÁLNAK VELE. AGGODOM NE, HOGY VALAMI KOMOLYABB BAJ LEGYEN BELŐLE. MIT TEHETNÉK A GYORSABB GYÓGYULÁS ÉRDEKÉBEN. MEDDIG LEHET SZÖVÖDMÉNY NÉLKÜL FŰL KÜRT HURUTJA. SAJNOS SZÚRTÁK MÁR A FÜLÉT SÉ NEM SZERETNÉM MÉGEGYSZER. KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT. / ORR MANDULÁNK MÁR NINCS MŰTÖTTÉK/

Dr. Zaránd Rajmund válasza fül kürt hurut témában

Tisztelt Asszonyom!

Fülkürthurut esetén az orrgarati hám duzzanatának csökkentése és a fülkürt fokozott működtetése szükséges. Előbbihez orrcsepp (pl. Nasic spray max 10 napig! ) , utóbbi feladathoz erőltetett, gyakori orrfúvás szükséges, esetleg Pisze orrballon használatával kiegészítve.

A melegítésről az irodalmi adatok megosztottak.

Kérdés: 2013. január 21., 10:05 ;Megválaszolva: 2013. január 22., 22:06
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Sjöngren syndróma miatt orr-fül...
Ma voltam gégészeten,mert viszket és fáj balodalt az orcimpám,belül kis pirosodás,külsőrészre is kiterjedt.Ez a probléma volt régebben is,meg...
Normális ha az orromból...
Kedves Webdoktor! Napok óta náthás vagyok, mivel sajnos influenzával küzdöm. Magas lázzal is jár. Iszonyatos fájdalmas érzek a szájpadlásomnál...
Gyermek,mandulakő
Kedves Dr.Úr! Kisfiam 5 éves.A napokban mindkét oldalt fehér,lerakódásnak tűnő, laikuskunként mandulakőnek nézem.1x volt már neki 1 éve de az...
Idegen test érzés a torkom alsó...
Tisztelt Doktor Úr! Előzményként annyit, hogy évek óta Dymista orrsprét használok, mert túlzott váladékképződés volt, ami folyamatosan...
Sikítás, visítás
Tisztelt Doktor Úr! Tegnapi napon az Aquaworldben voltunk a családommal. Az animációs program során az animátor kérte, hogy visszaszámlálás után...