a torokra nézve van-e bármilyen negatív hatása a "mélytorok"technikának?

Tisztelt doktor nő/úr! Furcsának hangozhat, de komoly kérdésnek szánom.Érdekelne, hogy gyakori-napi szinten többszöri-orális sex közbeni "mélytorok"az állandó torokfájáson kívül okozhat-e esetleg bármi féle 'sérülést", kell-e vigyázni vele bármi miatt is? Előre is köszönöm a választ!

Dr. Zaránd Rajmund válasza orális sex gégészeti veszélye témában

Tisztelt Asszonyom!

Igazából nincs tapasztalatom a kérdezett szexuális viselkedésmóddal és annak gégészeti vonatkozásaival, mi több, az egyetemen sem tanítják. Általánosságban annyit tudok mondani, hogy a garatban időnként szilárd anyagok megfordulnak étel formájában, tehát a rendszernek bizonyos mechanikai ellenállása van. Azt javaslom, hogy semmi olyant ne csináljon a testével, ami komoly fájdalmat okoz, mert a szervezet így jelzi a komoly sérülés lehetőségét.

Vigyázni leginkább a szexuális úton terjedő betegségek (AIDS, klasszikus nemi bajok, májgyulladás, HPV, stb.) miatt érdemes.

Kérdés: 2012. december 04., 11:27; Megválaszolva: 2012. december 07., 12:31
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Rejtélyes kór!
Mi az audiogram alapján a BNO kódja?
Mitől van folyamatos orrdugulásom?
Halláscsökkenés
Orrnyálkahártya duzzanata