Hirdetés
      • Arcüregciszta-újra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot! Arcüregcisztám volt,az elmúlt évben megműtöttek,mielőtt szövődmény alakult volna ki.De a kórházba is úgy kerültem,h állandóan megfázásos tüneteim voltak,fájtak a manduláim és úgy volt,h kiveszik,de a CT kimutatta a cisztámat.Ez épp egy éve történt.Azóta nem voltam beteg,de kb 2hete egyfolytában ugyanazok a tüneteim,alvadt véres orrfolyásom van,valamint a mandulám nagyon fáj.Lehetséges,hogy a ciszta újra nőtt? (Egyébként vesekövem van,bár nem tudom,h ez befolyásolja-e?) Kérem segítsenek. Köszönöm.Tisztelettel: Tárkányi Vivien

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a arcüregciszta témában

        Tisztelt Hölgyem! Igen, lehetséges, hogy a cysta ismét ott lapul az arcüregében. Ez egyfajta hajlam, a műtéttel az adott elváltozás kivehető, de a hajlamon jelen ismereteink szerint változtatni nem tudunk. Javaslom, hogy vegye föl a kapcsolatot az operáló orvosával.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 12., 21:34; Megválaszolva: 2011. december 13., 15:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés