Nyitott harapás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nyitott harapásom van, a felső fogsorom 1 cm-rel van előrébb. Azt szeretném kérdezni, hogy ha lesz fogyszabályozóm, akkor az ínyem is "hárébb fog menni" Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogszabályozás témában

Kedves Kérdező! Fogszabályozás során a fogak közötti csont a fogszabályozó drótok és gumik feszítő, húzó hatása miatt átépülnek, amit a csont felett lévő íny is követ. Tehát igen, az ínye sem fog ebben a mostani állapotban maradni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. szeptember 11., 14:47; Megválaszolva: 2010. szeptember 17., 10:14
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt