• Hólyag a fogínyen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr!

         

        Kb 1 hónapja újból és újból keletkezik egy hólyag a fogam fölött az ínyemen. A fog gyökérkezelt, de a most készült röntgenen nem látszik, hogy gyulladt lenne. A hólyag időnként kifakad, akkor genny és vér jön belőle, a fogam pedig harapásra érzékeny.

        Most valószínűleg kicseréli majd a gyökértömést a fogorvosom. Lehet, hogy akkor megszünik a probléma vagy az is lehet, hogy nem a fogam okozza?

         

        Köszönettel,

        Anikó

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyökértömés témában

        Kedves Anikó!

        A krónikus gyulladás a röntgenen biztosan látszódik. Krónikus gyökérhártyagyulladás vagy fogágybetegség esetén jellemzőek ezek a tünetek. A gyökértömés csere megoldhatja a problémáit, ezt meg kell próbálni. Bízzon a fogorvosában.

        Dr. Kiss Terézia fogorvos


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 23:06:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.