• Nyelvpiercing kivétele

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram!

         

        Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van egy nyelv piercingem, melyet szeretnék kivenni.A kérdésem az lenne, hogy ha kivenném, miként nőne be a nyelvemen a luk? Nem megy bele az étel? Ha belemegy az étel, nem fog begyulladni? Kell-e valamire különösen ügyelnem?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyelvpiercing témában

        Kedves Kérdező!

        Vélhetően a piercing eltávolítása után spontán záródni fog a "luk" a nyelvén, hasonlóan a fülcimpához, ha valaki nem hordja a fülbevalót. Ha  gyulladásos panaszok jelentkeznének, egy pici szájsebészeti beavatkozás nem elképzelhetetlen.  A seb tisztántartása, fokozott szájhigiene  mindenképpen javasolt.

                                                                                   

                                                                                     Dr. Katona Pál

                                                                                      fogszakorvos
                                                                            dento-alveolaris szájsebész

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-02 14:51:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: