Hólyagok a torokban

Tisztelt Doktor úr! 6.hetes kismama vagyok. Egy olyan problémam lenne, hogy kb 2 hete a torkomban hólyagok jelentek meg, nem gennyes, nem fehér. Inkabb átlátszó, mintha buborékok lennének.( granulózasejtes torokgyulladásra hasonlít) Háziorvosnál jártam aki torokfertőtlenítőt(Tantum averdet) ill C vitamint javasolt. Eleinte fàjt, de ez a panasz már megszünt. Mi lehet a problémám? Mikorra várható, hogy elmúlik? Nagyon aggódon, nehogy valami gond legyen a fejlődő magzattal. Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a Orr témában

Tisztelt Asszonyom, Látatlanban nehéz válaszolni a kérdésre. Valószínűleg irritáció, orrlégzési gátoltság áll a háttérben. A hormonhatás elmúlása után várható javulás. Addig érdemes orröblítést pl clinsin eszközzel rendszeresen végezni.

Kérdés: 2021. január 11., 12:14; Megválaszolva: 2021. január 11., 12:29
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt
Fül előtti kis csomó
Jó napot Doktor Úr, Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy kb aprilis végén véletlenszerűen észrevettem a jobb fülem előtt a fülcimpám...