• Fehér fogíny

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A kérdésem az lenne hogy nagyon hirtelen ki fehéredet a fogínyem, egy fel éve kb el kezdtem dohányozni, valamint dietazok de semmit nem bókol meg magamtól. Mitől lehet a ki feheredett fog ínyem?

        Dr. Halla Gabriella válasza a Íny dohányzás témában

        Kedves Kérdező! A dohányzás miatt az ínyben lévő hajszálerek összeszűkülhetnek, romlik a keringés, a vérellátás, emiatt világosabbnak tűnhet az íny. Azt javasolnám, ha lehet még most hagyja abba a dohányzást, mert a fent említett változások miatt előbb utóbb fogágybetegség alakulhat ki, mely végül a fogak meglazulásához és elvesztéséhez vezethet. Üdvözlettel, Dr Halla Gabriella


        Kérdés: 2020. március 12., 13:32; Megválaszolva: 2020. április 18., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: