Kivehetős fogsortól szabadulás

Sajnos nagyon hamar tönkrementek a fogaim és csak részleges kivehetős fogsorra volt pénzem (alul és felül is) Most viszont szabadulnék tőle és más megoldást választanék, akkor is, ha az több pénzbe kerül. Felül csak a 2 szemfogam illetve a 2 bölcsesség fogam van meg. Alul a 2 szemfog és a közvetlen mögötte lévő fog mindkét oldalon, illetve itt is mindkét bölcsesség fog. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen lehetőségeim vannak? Mindenképpen, csak olyan megoldást szeretnék, ami végleges és fix, tehát a kivehetőstől mindenképpen szabadulnék.

Dr. Halla Gabriella válasza Foghiány témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben rögzített pótlást szeretne, ilyen kevés fog esetében egyedül az implantáció, azaz titán műgyökér beültetése nyújt segítséget, melyre rögzített híd készíthető. Ez sajnos magasabb anyagi költséggel és hosszadalmasabb műtéti procedúrával és gyógyulási fázissal jár. Amennyiben komolyan érdeklődik a beavatkozás iránt, keressen fel egy implantációval foglalkozó rendelőt, ahol egy konzultáció során további felvilágosítást adhatnak a beavatkozásról!

Üdvözlettel, Dr Halla Gabriella

Kérdés: 2019. december 01., 01:06; Megválaszolva: 2019. december 05., 08:48
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Szájpadlás
Tisztelt Doktornő, Csatolt fotón látható fehér duzzanat van a szájpadlásomon. Kicsit érzékeny is. Tudna segíteni hogy mi lehet ez? Illetve...
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt