Láz és fogamzásgátló

Nemrég nagyon magas lázam volt 4 napon keresztül és antibiotikumot is szedtem. A betegség kezdetekor 6 szem volt még hátra a fogamzásgátlómból. Amikor elfogyott rendesen megtartottam a 7 napos szünetet és most kell folytatnom a szedését. A kérdésem az, hogy mennyire véd a fogamzásgátló, így hogy az utolsó 6 napon nem tudott rendesen felszívódni, van-e szükség kiegészítő fogamzásgátlásra és ha igen, mennyi ideig? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza fogamzásgátló témában

Akkor van probléma, ha esetleg kihányta a tablettát vagy hasmenése volt, ilyenkor nem szívódik fel megfelelően a fg. tabletta. Amennyiben megjött rendesen a mensese nem kell aggódnia.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. március 04., 14:48; Megválaszolva: 2011. március 09., 07:55
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...