• Fogamzásgátló tabletta bevételének elfelejtése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tiszteletem!22éve szedek fogamzásgátló tablettát.Kb 4éve Azalia-t.99%-os pontossággal be szoktam venni, most a második heti adagból a szerdai kimaradt, amit csütörtök reggel pótoltam. Ekkor 2 szemet vettem be.(szerdait, csütörtökit)Szerda este viszont védekezés nélkül együtt voltam a párommal, mivel csak csütörtök reggel vettem észre, hogy kimaradt az aznapi tabletta.Lehetséges a teherbeesés ebben az esetben?Nekem a gyógyszer mellett egyáltalán nincs menzeszem már legalább 5 éve. (Az orvosom azt mondta erre, ha engem nem zavar, hogy nincs vérzésem,akkor ez maradhat így, mert nincs egészségügyi jelentősége )Így azt nem tudom figyelni terhesség szempontjából.Köszönöm a választ

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Nem valószínű a teherbeesés.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. szeptember 05., 13:56; Megválaszolva: 2019. szeptember 06., 19:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: