• Kimaradt tabletták

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/ Doktornő! 20 éves vagyok, körülbelül két éve szedem a Velgyn nevű fogamzásgátlót. Nem fordult még elő velem ilyen a két év alatt, de most annyira zavaros hónapom volt 3 szemet (15.,16.,17.)késve vettem be. Este 9-10-kor szoktam bevenni mindig. Most a 15.tablettát, mivel nem volt nálam csak reggel 6-kor tudtam bevenni 9 óra késéssel. Mivel átállítottam az órát reggelre, hogy ha hazaérek el ne felejtsem a 16.szemnél véletlen kinyomtam és csak délelőtt 10-kor tudtam bevenni, így kicsúszva a 24 órából(28 óra késés).A betegtájékoztató utasítását követve szedtem tovább,majd a négy placebot a levél végén kihagyom, és szedem tovább a következő levélt. A 17.szemnél reggel 5-kor riadtam fel, hogy megint nem vettem be,így ezt 19 óra késéssel pótoltam az előző tablettához képest. Nagyon nyugtalan vagyok, ráadásul úgy, hogy csak a következő levél végén fog megjönni. Ön szerint van esély terhességre? Előre is köszönöm!!!

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Van, de csak kicsi


        Kérdés: 2019. május 09., 18:28; Megválaszolva: 2019. május 10., 16:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: