• Azalia szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Decemberben szültem(császármetszéssel), most voltam 6 hetes kontrollon. A nőgyógyász Azalia gyógyszert írt fel.Szoptatok, bár kevés a tejem így tápszeres kiegészítés is kell.Szükséges fogamzásgátlót szednem? Félek, hogy a babára valamilyen hatása lesz.Régebben Marvelont szedtem, nagyon szenvedtem tőle(migrén).Utána óvszerrel védekeztünk, az is beált! Nem vagyok híve a hormonális fogamzásgátlókanak! Óvszeres védekezés nem elegendő? Várom válaszát! Köszönöm tanácsát!

        Dr. Tekse István válasza a azalia témában

        Kedves Kérdező! Természetesen az óvszer is tökéletesen elegendő, ha csak ezt szeretné használni, legyen kedves abbahagyni az Azaliát. Egyébként ez a fajta gyógyszer teljesen ártalmatlan szoptatás alatt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2015. február 04., 13:03; Megválaszolva: 2015. február 08., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: