Azalia szedése

Tisztelt Doktor Úr! Decemberben szültem (császármetszéssel) , most voltam 6 hetes kontrollon. A nőgyógyász Azalia gyógyszert írt fel.Szoptatok, bár kevés a tejem így tápszeres kiegészítés is kell.Szükséges fogamzásgátlót szednem? Félek, hogy a babára valamilyen hatása lesz.Régebben Marvelont szedtem, nagyon szenvedtem tőle (migrén) .Utána óvszerrel védekeztünk, az is beált! Nem vagyok híve a hormonális fogamzásgátlókanak! Óvszeres védekezés nem elegendő? Várom válaszát! Köszönöm tanácsát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza azalia témában

Kedves Kérdező!

Természetesen az óvszer is tökéletesen elegendő, ha csak ezt szeretné használni, legyen kedves abbahagyni az Azaliát. Egyébként ez a fajta gyógyszer teljesen ártalmatlan szoptatás alatt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 04., 13:03; Megválaszolva: 2015. február 08., 13:41
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok