• Elveszett fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Egyik nap amikor beakartam venni a fogamzásgátlóm (Yasminelle) leejtettem, és nem lett meg. Így bevettem egy másikat egy másik csomagból, hogy ne maradjon ki. De előbb utóbb megint hiányozni fog egy, mert ugye most egyel kevesebb tablettám van. Jövő hónapban így nem lesz meg az utolsó tablettám (mert eggyel kevesebb van). Mit lehet tenni ilyenkor? Mindenhol csak arra találok választ hogy mit tegyek ha elfelejtettem. Mindenhol azt írják, hogy vegyem be, amint eszembe jut. De ugye ez nem lehetséges, mert nincs meg. A kérdésem, hogy kihagyhatom-e valamikor azt az egy szemet? És ha igen mikor, mikor kell kiegészítő fogamzásgátlás? (a szünettel nem szeretnék variálni, mert nem szeretném megváltoztatni a menstruációm időpontját) Előre is köszönöm Füredi Evelin

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Kedves Kérdező! Az utolsó tablettát hagyja ki, abból nem lesz semmi baj.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 09., 19:11; Megválaszolva: 2011. november 11., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés