Alacsony vérnyomás és folyamatos hőemelkedés

Tisztelt doktornő. Mi okozhat alacsony vérnyomást 96/100 magas pulzust 80? 2 éve tartó állandó hőemelkedés olykor láz 37.8 38 fok. Lehetséges, hogy ebben az irányban is kellene keresni okot? Mi deríthetné ki a lázas állapotok okát? Sok vérvételen túl vagyok, de sajnos még nem tudtak eredményre jutni. Ön mit javasolna? Már többször pszcihiátriára küldtek vele, ahol nem értették, hogy lázzal hogy küldhetnek ide. Mitől szűnhetne ez meg? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza tartós hőemelkedés témában

Tisztelt Hölgyem!

Az Ön által jelzett vérnyomás pulzus megfelelő. Inkább a panaszaira, tüneteire lennék kíváncsi.

Illetve korábban mennyi volt a vérnyomása. Ahhoz képest alacsonyabb?

Valóban, a szervi okok kizárása után lehet csak a psychiátriai kórképekben gondolkodni. A gyakori hőemelkedés, láz okát feltétlenül ki kell zárni. Első körben góckutatást javaslok, amelyet egy belgyógyász el tud végezni, ha jelentkezik nála.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 02., 20:08; Megválaszolva: 2011. október 06., 09:26
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás