Milyen betegségem lehet?

A tüneteim arcon bőrpír, végtagzsibbadás, görcsös vádli, gyakori hidegrázás, remegés, hideg érzet a végtagokban, gyakori széklet, rossz közérzet izomgyengeség a lábban A fenti tüneteim vannak az orvosom azt mondta a gerincem mellett becsomósodtak az idegek masszázst javasolt, tüneteim nem javulnak és ezek a "rohamszerüen" főként az esti, éjszakai órákban jelentkeznek. Milyen betegségem lehet a tüneteim alapján? Én eddig milgammát és gyógynövény alapú immunerősítőt szedtem, tüneteim nem javulnak.Néha jobban érzem magam néha rosszabbul. Milyen gyógyszert javasol amitől jobban leszek. Előre is köszönöm a tanácsát.

Dr. Rákóczi Éva válasza hidegrázás témában

Tisztelt Hölgyem!

A fentiek alapján (betegvizsgálat nélkül) fertőző hasmenés lehet, de ezen kívül számos egyéb ok is előfordulhat. A gyakori széklet - ha hasmenéses- okozhatja az összes többi tünetet. De az is előfordulhat, hogy egyéb, autoimmun betegsége kezdődik. Javaslom, keresse fel orvosát újra, és történjék laborvizsgálat, széklettenyésztés.

Kérdés: 2011. április 12., 09:24; Megválaszolva: 2011. április 18., 09:52
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Veszettség kockázata
Megszúrt egy vércukor mérő tű.
COVID-on átesett, majd 3x oltott beteg...
Entrococcus facelis fetőzés?
Emlékeztető oltás