Hirtelen láz + éjszakai verejtékezés

Tisztelt Hölgyem/Uram! A panaszom a következő: Hétfői napon este minden előzmény nélkül láz tört rám, amit hidegrázás kísért. Másnap csak erős fejfájás maradt, de azóta minden éjszaka arra ébredek hogy verejtékben úszik a fejem, mellkasom és a hátam, ugyanakkor lázam egyáltalán nincs. Hétfő óta csak pár NEocitrant és C vitamin tablettát szedtem, mert arra gondoltam csak meghűlés. Tudna abban segíteni, hogy mi okozhat ilyen tüneteket? Forduljak rögtön a háziorvoshoz? Vagy még várjak néhány napot és ha nem múlik a verejtékezés akkor tegyem meg? Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza hidegrázás témában

Tisztelt Kérdező!

A legvalószínűbb a vírusfertőzés. Nem szükséges láznak kialakulni, hogy éjszakai izzadás jelentkezzen. Javaslom, az eddigi tüneti kezelés folytatását. Amennyiben 2-3 napon belül nem javul és nem szűnnek meg az éjszakai izzadások keresse fel háziorvosát.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. október 29., 21:31; Megválaszolva: 2009. október 29., 21:31
Kérdések és válaszok: Egyéb
hidegrázás
Tisztelt doktor Nő/Úr! 5 évvel ezelött volt egy szívinfarktusom! a vizsgálatok kimutatták hogy minden rendben van és helyre állt minden! pár...
Hidegrázás
Kedves Doktorno! Ilyenkor telen, ha megyek valahova, ahol sokat ulok a melegben, miutan kijovok, mindig raz a hideg. Ez vagy 5 percig megy, de ilyenkor nagyon...
Ismerelen eredetű fej- és állkapocs...
Tisztelt Doktornő! Körülbelül egy hónapja a jobb oldali állkapocs- illetve halánték tájon erős fájdalmat érzek, különösen rágáskor, illetve ha...
Hát-, fej-, mellkas fájdalom
Lábon folt