Orális szex veszélye

tisztelt doktorő. pár hete egy elég jo ismerősömmel pár pohár bor után eleg közel kerűltűnk egymáshoz ami azt jelenti hogy mind oráis mind manuális szex volt köztünk de csak az ő részeről felem az aktusra viszont nem kerűlt sor.de kesőbb azt vettem eszre hogy elkezdtem verezni egy keveset valoszinűleg azert mert epp menstrualnom kellet utána es a manuális aktus során megsertodott a nyálkahártyám. másnapp mar tiszta fejjel rajöttem mekkora butaság volt részemröl mert ez a srac már jo pár lánnyal eggyütt volt es nagyon megijedtem hogy esetleg elkaptam a hiv et.a kérdésem az hogy ilyen körülmények között elkaphato e a hiv akkor is ha az en részemröl nem volt orális dolog.csináltassak e tesztet és az 6 hét elteltével mennyire ad biztos választ.nagyon aggodom hogy egy ilyen butaság miatt hiv pozitiv lehetek lassan aludni sem tudok.válaszát nagyon köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

Kedves Hölgyem! Nem valószínű, hogy így elkapta a HIV vírust, az sem orális szexszel sem manuálisan nem terjed, kivéve ha sebes felszín van mindkét félen az érintkező a felületeken, és így a fertőzött vér a másik szervezetébe a seben keresztül bejut. A HIV tesztet 6 hét múlva a saját megnyugtatása végett elvégeztetheti.

Kérdés: 2010. augusztus 15., 23:23; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 10:15
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt