• Epe féreg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorúr.38éves férfi vagyok.Széklet mintából kiderült hogy epe férgem van. Azt szeretném megtudni mitől kaptam el, lehete gyógyitani és hogyan? Sajnos többször voltam a háziorvosomnál hogy nagyon viszket a testem, állandó hasmenésem van, de nem kaptam kielégitő választ.Bőrgyógyászaton sem tudták kideriteni mi okozza a tüneteimet.Édesanyám romániába vitt 3 napi székletet, és egy ottani laborba elemezték. Mi a teendőm, hogy kezeljem magam? Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel Károly.

        WEBBeteg szakértő válasza a féregfertőzés témában

        Az epeférgesség (Giardia lamblia) fertőzés Klion tabletta kúraszerű alkalmazásával szüntethető meg, javaslom 7 napig 2x2 dózisban szedje. Ha panaszait a Giardia okozza, ezeknek is meg kell szünniük.


        Kérdés: 2010-02-04 11:33:55; Megválaszolva: 2010. február 04., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: