Pénisz ér megvastagodás

Tisztelt Doktor Úr!

38 éves vagyok.Néhány hete vettem észre, hogy a makk pereme pirosabb a szokottnál, és néha belenyilal a fájdalom, valamint a makk pereme mögött egy ér meg van kicsit keményedve. Azóta a gyulladás némileg fokozódott a makkomon, kicsit érzékenyebb lett, és a többi ér is duzzadtabb, a hajszálerek is jobban látszanak.Elmentem urológushoz két alkalommal is, de nem látott semmi aggodalomra adó okot. Azt mondta, hogy idegi, pszichés eredetű. Ma elmentem érvizsgálatra, az teljesen optimális eredményt mutatott, tehát az érelmeszesedés gondolom kizárható.Talán valami visszér probléma lehet, vagy más? Nagyon aggaszt, mert még soha nem volt ilyen problémám, és csökkent a szexuális érdeklődésem is a tünetek kezdetével nagyjából egy időben. A merevedés is kisebb mértékű.

Előre is köszönöm segítségét!

Nándor

 

Dr. Bodnár Edina válasza érvastagodás témában

Kedves Kérdező!

Nemi úton terjedő betegség okozhat ilyen panaszokat, melyet mikrobiológiai mintavétellel lehet igazolni, ezért kezelés nélkül forduljon személyesen STD Szakrendeléshez.

 

 Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 21., 14:03 ;Megválaszolva: 2009. június 21., 14:03
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid19 védettség
HIV fertőzés kockázata
Veszettség
Koronavírus terjedése
HPV Otthoni kezelése