Övsömör és HIV

Tisztelt Doktornő / Úr! 29 éves vagyok, kb. 10 évvel ezelőtti kapcsolatomban nem védekeztünk és félek, hogy elkaptam a HIV vírust. Jelenleg övsömörrel kezelnek, melyről azt olvastam, hogy fiatalkorban ritka, valamint kapcsolatba hozták a HIV fertőzöttséggel és daganatos megbetegedések lehetőségével. Sajnos gyakran szenvedek hüvelyi gombás fertőzéstől is. Kb. 1 hónapja beteg voltam, napi 3X1 cataflamot kellett szednem. Legyengíthette ez az immunrendszeremet annyira, hogy most kialakult az övsömör? Továbbá szeretném tudni, hogy az övsömör kezelése alatt (Telviran 800mg) a HIV szűrés eredménye valós lenne-e, vagy azt befolyásolja a gyógyszer szedése. Előre is köszönöm válaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza HIV témában

Kedves Kérdező!

Nem gondolom, hogy mindezek kapcsolatban lennének egy esetleges HIV fertőzéssel. Megnyugtatásul mielőbbi HIV szűrővizsgálatot javaslok, a gyógyszerek nem befolyásolják.Üdvözlettel: Dr. Gócs Viktor, infektológus

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 11., 15:28; Megválaszolva: 2009. június 11., 15:28
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?