COVID 19 fertőzés

Tisztelt DR nő Kérdésem a következő lenne , az egész családom átesett a covid fertőzésen gyermekem , feleségem letesztelték elment a szaglása ízérzékelése fájt a feje fáradékony volt utána megnézette van -e ellenanyag a szervezetében ,és volt , leteszteltem a 11 éves kisfiamat otthonra vett gyors tesztel és az mutatta hogy ő is átesett a fertőzésen , én is elmentem ellenanyag testtelésre és nekem negatív lett a teszt ugy hogy a határérték 1.4 nekem 1.3 lett utána rá egy héttel megint elmentem és negatív lett a teszt az érték csökkent 1.1 lett a kérdésem ez hogy lehet hogy én negatív tesztet produkáltam , azt még hozzá teszem hogy 15 évet verseny sportoltam , és mai sportolok. lehet hogy ez számított ,neked is voltak tüneteim 2 napig fejfájás , és orrdugulás .Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza COVID 19 témában

Kedves Kérdező,

a fertőzés átvészelését követően visszamaradt védettség, a termelődő antitestek jelenléte, mennyiségük és tartósságuk jelentős egyéni különbségeket mutat, a megfigyelések szerint az enyhe tünetes esetek egy részében néhány héttel a fertőzés lezajlása után nem ritka, hogy már nem mutathatóak ki antitestek. Amennyiben az Ön esetében így történt, ez nagy valószínűséggel semmilyen összefüggésben nincs a sportoló múltjával. Üdvözlettel: Dr. Sarkadi Adrien

Kérdés: 2020. december 28., 17:40; Megválaszolva: 2021. január 15., 16:09
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid 19 oltás
Úgy tudom, ha valaki 34 éves, 20 éve erős dohányos krónikus betegnek számit. Ez esetben az Astra Zeneca oltás javasolt neki? Ha ez nem elérhető, a...
Covid Igg teszt
Tisztelt Doktor Úr! 2020. november 3-án páromnak és nekem is pozitív PCR tesztem volt, majd én december 9-én, ill. ő 12-én vénás vérvétellel Igg...
STD lelet értelmezése/kérdések
Tényleg csak Covid, vagy valami...
Veszettség oltás
Tisztelt Doktor Úr! Pár napja szüleimnél otthon beoltotta az állatorvos a kutyát veszettség elleni oltással, a szokásos éves ismétlő oltást kapta...