HIV/ARS 2

Tisztelt Doktor Úr, Doktornő! Köszönöm a választ korábbi kérdésemre: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Az eset utáni 29. napon elmentem a karolina úti rendelőbe HIV gyorstesztet végeztetni. Negatív lett. Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen 4. generációs teszt mennyire megbízható 29 nap leteltével? Minden korábbi tünetem elmúlt a nyirokcsomó duzzanat kivételével. Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Sarkadi Adrien válasza HIV témában

Kedves Kérdező, amennyiben jelentős nyirokcsomó megnagyobbodást tartósan tapasztal, javaslom, hogy negatív eredmények birtokában engedje el ezt a HIV vizsgálódást, és jelentkezzen egy belgyógyászati/hematológiai vizsgálatra, ahol fény derülhet a nyirokcsomó megnagyobbodás okára. Tisztelettel: Dr. Sarkadi Adrien, infektológus szakorvos

Kérdés: 2020. szeptember 25., 12:21; Megválaszolva: 2020. október 24., 10:21
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?