• HIV teszt 18 nap után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 18.5 nappal egy kockázatos esemény után hív és szifilisz teszt negatív eredménye mennyire megbízható? HIV tesztet biorad elisa ag-ab teszttel végeztek ami elvileg már 14 nap után kimutatja az antigeneket. Hivre utaló tünetek a 3.napon jelentkeztek de kB egy hét alatt elmúltak.(hőemelkedés,torokfájás, szárazköhögés, szájszárazság) Az lehetséges hogy amennyiben hív okozta a tüneteket a teszt nem mutatja ki? Lehet olyan állapot, hogy az antigén már nem az antitestek még nem kimutathatóak? Szifiliszre RPR és TPPA tesztet végeztek, amire azt mondták hogy 10-14 nap után a TPPA már bejelezne. Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV, szifilisz témában

        Tisztelt Kérdező! A 3. napon jelentkező tünetek nem a HIV betegséggel állhattak összefüggésben. Ha megfertőződött volna akár a HIV-vel, akár szifilisszel a teszt biztosan kimutatta volna, efelől megnyugodhat. Üdvözlettel:

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 01., 09:50; Megválaszolva: 2019. április 01., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés