• Hiv fertőzés wc ülőkéről

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Terjedhet e így a HIV-vírus? Kb. másfél hete a munkahelyem egyik mosdójában székletürítésre készültem és véletlenül kissé félreültem és a végbélnyílásom hozzáért a wc ülőkéhez. Székletürítéskor enyhén szét szoktam feszíteni a végbélnyílásomat saját praktikából. A wc ülőke látszólag tiszta volt, azóta mégis igen rosszul érzem magam, hogy esetleg el lehet e így kapni a vírust. Bár lehetséges, hogy butaságot kérdezek és nevetségesnek hangzik, a kérdésem komoly és szeretnék kicsit megnyugodni. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pék Tamás válasza a HIV témában

        Tisztelt Kérdező! Ilyen módon biztosan nem fertőződhetett meg, efelől megnyugodhat. Tisztelettel:

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 08., 18:38; Megválaszolva: 2019. január 23., 19:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: