• Infekció?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Féléve fennalló tuneteim vannak, orvosrol orvosra jarok, teljesen elvesztem a magyar egeszsegugy rendszereben, magán utakon próbálok kutakodni de csak kidobott penz eddig. Tobb mint fel evvel ezelott visszatero fulgxulladadsal es faradtsaggal kezdodott. Aztan kijott a lábamon egy gennyes fekély, pokcsipesnek diagnosztizáltak. A másik lábamon rá pár hét múlva ugyanolyan gennyes sebek jöttek ki.Nagyon gyenge voltam az orvosok nem tudtak megmondnani mitől van.egész nyáron tartott az elesettseg, ami fajdalmas nyaki nyirokcsomo megnagyobbodassal tarsult. Osz ota az epem miatt nagyon szigoru dietat tartok, 8 kilót fogytam már, ki kellene venni az epeholyagom az altatos nem vallalt a nyirokcsomok miatt, mig nincs meg arra a diagnozis. Jelenlegi fent maradt tuneteim: hasmenes, fajdalmas nyirokcsomo megnagyobbodas (valamelyik tobb centis) a lagyekban es a nyakon is. Extra faradtsag, izuleti fajdalmak nyaki merevseg, körmök hasadása, alsóalsófetaji irritáció, viszketes Mivel mindenfajta vizsgalatot megjartam mar igy amiket eddig kizartak:AIDS, Clamydia, Hepatitis, STD, LimLimfoma, Parazita, Férgesség, Cöliákia, nem ereszt a mellimplant. A citomegalovirus az Ebv pozitiv lett, vagyis azt jelzi hogy fertozest atveszelt a szervezet. Azon gondolkodom h felkeresem a ritka betegségek ambulanciáját. Ha Önnek esetleg van alternatívája szívesen felkeresnem személyesen is a gyógyulásom érdekében.

        Dr. Pék Tamás válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Nem valószínű, hogy az epepanaszok és a nyirokcsomó megnagyobbodás összefüggésben áll. Ha nem sikerül egyéb úton diagnózishoz jutni, akkor a szövettani vizsgálat szokott eredményhez vezetni, ehhez általában az egyik érintett nyirokcsomó eltávolítása szükséges, főleg ha több cm-es nagyságúak. Bőrelváltozásból szintén lehet szövettani mintát venni általában. Remélem sikerül kórisméhez jutni. Tisztelettel:

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 08., 00:42; Megválaszolva: 2019. január 23., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: