• 3 napos láz és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 17 hetes terhes vagyok. A kisebbik lányom úgy néz ki elkapta a 3 napos láz vírust. Mennyire kell aggódnom, hogy ha engem is megfertöz baj lesz? Illetve ha beteg leszek mi a teendöm? Köszönettel! Hajni

        Dr. Pék Tamás válasza a vírusfertőzés, terhesség témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában olyan nem nagyon van, hogy 3 napos láz vírus. Valószínűleg a HHV-6 fertőzésre gondolhatnak, amikor ezt a kifejezést használják..Erre a kórképre 2-4 nap lázas állapot jellemző, majd a láztalanná válást követően, testszerte kiütések jelennek meg a betegen. Ez várandósokra nem veszélyes. Ugyanakkor sok más fertőző betegség van, ami tarthat éppen három napig lázzal.. Amennyiben Önnél lázas betegség jelentkezik, mindenképpen orvosi vizsgálat javasolt! Tisztelettel:

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 09., 12:29; Megválaszolva: 2018. október 21., 23:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: