Most melyik igaz?

Tisztelt Doktor úr! Sok mindent olvastam, már, de nem tudom most melyik dolog igaz. A hívvel kapcsolatban valahol azt írják, hogy 13 hét előtt nem menjen senki, valahol azt írják hogy van akinél 6 hónap után kezd ellenanyagot termelni a szervezet. Nagyon félek, mert az eredményem még nincs kész és mert én csak 6-7 elteltével voltam, ezért akkor valószínű álnegatív volt a a tesztem.? Az pedig hogy október végén voltam teszten de novembertől lettem beteg és mintha a hív tünetei jöttek volna ki..izzadás, nyelvfájás, köhögés, baktériumok, hüvelygomba, egy két csípés féle kiütés...emiatt is érzem ugy hogy a teszt mégsem negatív. Köszönöm türelmét és válaszát. Tisztelettel.

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Szerintem nyugodtan várja meg a második teszt eredményét. Ha negatív, akkor azt javaslom, hogy ne olvasson az interneten utána már többet. Amiket leírt tünetek, azok nem a HIV betegség tünetei. Minden egészséges ember szájában vannak baktériumok, mivel a száj nem steril. Makacs hüvelygomba esetén nőgyógyászát kellene felkeresnie és onnan mintát venni és célzottan kezelni.

Tisztelettel:

Kérdés: 2016. január 10., 09:55; Megválaszolva: 2016. január 11., 18:48
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?