befolyásolja a hív teszt?

Tisztelt doktorúr! Szeretném megkérdezni, hogy a hív tesztet befolyásolhatja e, ha a nőgyógyász baktériumokat és gombát talált a hüvelyben, valamint a gyógyszerek amiket szedtem, mielőtt kenetet vett a hüvelyből. Lehet emiatt álpozitív majd a teszt? Jövőhéten lesz eredmény. Köszönöm. válaszát! Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV, AIDS témában

Tisztelt Kérdező!

A tesztet nem befolyásolják a fenti tényezők, akkor sem ha gyógyszereket szed rá.

Tisztelettel:

Kérdés: 2016. január 05., 13:29; Megválaszolva: 2016. január 05., 17:26
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?