Ujra kell tesztelni 2?

Tiszttelt Pék Tamás doktor úr! Elnézést, hogy ujra ezzel zavarom önt, de félek, hogy mégis esélye van a hív vírusnak. Bár a leletem negatív eredményt mutatott, mégis sok az olyan dolog, amit ugy olvastam tünete a hív+ és az aidsnek. Pl, herpesz volt az eset után egy hónapra, az ínyem mindíg begyullad, a nyelvem kicsit repedt és lepedékes és a jobb oldal néha csíp, zsibbad, a kézfejemen folyton pici csípéshez hasonló kiütések vannak, és fáradékony vagyok, vérszegény, néha remeg a lábam és le kell ülnöm, kicsit szédelgek néha, és makacs hüvelygombám van ami 4 hónapja már hogy mindíg vissza jön. Már másra sem tudok gondolni csak arra, hogy hogyan is mondjam el a családomnak, hogy hív + vagyok.. azt hiszem már megőrültem: (2011 óta vagyok cukorbeteg, de nem voltak ilyen tüneteim a hüvelygombán kívül. Köszönöm a válaszát! Nem tudom, hogy elszámoltam e magam az ablakperiódussal, augusztus 16.án történt a dolog, aztán pedig augusztus végén, 26.án. Nem tudom, közben neki volt e valakije, mert nem egy városban lakunk. Én október 28.án csináltattam a tesztet. Ez elég idő? Valahol olvastam 6-9 hónapot is hogy akkor már biztos, de olvastam 2-3 hónapot is. Mit tehetnék? Nagyon félek! Talán mégis hamis a teszt? biomérieux vizsgálat nézett anti testet és antigént is. köszönöm válaszát! Tisztelettel!

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Továbbra sem gondolnám, hogy HIV betegsége van. Olyan tesztet alkalmaznak, ahol a pozitív eredmények nem sikkadnak el, nem szokott hamis lenni. Két hónap után már pozitív lenne a teszt, továbbá tünetei nem jellemzőek az akut HIV betegségre. Őszintén szólva szerintem nem indokolt megismételni a tesztet, de ha ez megnyugtatja, akkor erre is van mód.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. december 27., 07:04; Megválaszolva: 2015. december 30., 13:13
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?