HÍV-el kapcsolatos kerdes

Tisztelt doktor nő/úr! 3 napja a kollégákkal bulit tartottunk, és hát kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után egy "fizetős" hölgy szolgáltatásait vettem igénybe. Jobban mondva vettem volna igénybe. Orálisan megpróbálta ugyan a kellő állapotba hozni a péniszem, ez azonban nem sikerült neki. Csókot ellenben váltottunk egymással (bár nem azt a nyálas fajtát) aminek a végén bele harapott az alsó ajkamba. Nem vérzett egyáltalán, de a nyoma azert pár óráig megmaradt. A kérdésem az lenne, hogy van-e valamiféle esély arra, hogy el kaphattam a HIV-et. A számban az esett alatt volt egy afta, nem tudom ennek esetleg van-e jelentősége. Az orális szex kizárólag óvszerrel történt! A hölgyet másnap felhívtam, elmondása szerint teljesen egészséges, orvosi papírja van.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

A fentiek alapján a megfertőződés esélye elvethető, nincs oka aggodalomra.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. november 30., 08:44; Megválaszolva: 2015. december 02., 21:46
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Lehetek e AIDS-es?
Üdvözlöm Tisztelt Doktor/Doktornő. Kifejteném mi miatt írok Önnek: Ez a történet még 2006-ra nyúlik vissza, volt egy kétes eredetü szexuális...
HIV fertőzés lehetséges
Jó napot Lehet bután hangzik de azt álmodtam hogy HIV fertőzött vagyok, igy merült fel bennem ennek az esélye. Jelenleg 5 éve vagyok a párommal, de...
Késsel megvágva
T. Doktor úr! Kérdésem lehet, hogy banális, de én aggódós típus vagyok és muszáj feltennem. Vettem egy kést pár héttel ezelőtt, ami nem volt...
HIV fertőzés orális szex útján?
Tisztelt doktor úr/nő! 23 éves fiatal férfi vagyok. 2 héttel ezelőtt egy buli során eléggé lerészegedtem, hogy meglátogassak egy prostituáltat ...
fertőzést kaphatam -e?
Tisztelt Doktornő! Egy kertipartin friss gyümölcslevet is ittunk, gyümölcsturmixxal készült. Mint utóbb kiderült, aki készítette HIV fertőzött....