Lehetek e AIDS-es?

Üdvözlöm Tisztelt Doktor/Doktornő. Kifejteném mi miatt írok Önnek: Ez a történet még 2006-ra nyúlik vissza, volt egy kétes eredetü szexuális kapcsolatom, örömlánnyal voltam, de védekeztem, csupán orális szexnél volt gumi nélküli szolgáltatás.Ezután nem is fordult meg a fejemben, hogy valami gond lehet esetleg.Eljött 2011-es időpont megismerkedtem a egy hölgyel aki azóta a párom, tehát 2011 decemberében biztos ami biztos csináltattam az ANTSZ-nél AIDS-tesztet, Negatív lett.Ezután kérdésem az lenne, hogy most 2015-öt irunk, szükséges e még a teszt megismétlése (2011-óta stabil kapcsolatban élek, söt örömlánnyal 2006-ban voltam utoljára)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

A fentiek alapján felesleges a tesztet megismételni, nem kell aggódnia!

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. november 23., 15:39; Megválaszolva: 2015. november 27., 09:47
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HÍV-el kapcsolatos kerdes
Tisztelt doktor nő/úr! 3 napja a kollégákkal bulit tartottunk, és hát kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után egy "fizetős" hölgy...
HIV fertőzés lehetséges
Jó napot Lehet bután hangzik de azt álmodtam hogy HIV fertőzött vagyok, igy merült fel bennem ennek az esélye. Jelenleg 5 éve vagyok a párommal, de...
Késsel megvágva
T. Doktor úr! Kérdésem lehet, hogy banális, de én aggódós típus vagyok és muszáj feltennem. Vettem egy kést pár héttel ezelőtt, ami nem volt...
HIV fertőzés orális szex útján?
Tisztelt doktor úr/nő! 23 éves fiatal férfi vagyok. 2 héttel ezelőtt egy buli során eléggé lerészegedtem, hogy meglátogassak egy prostituáltat ...
fertőzést kaphatam -e?
Tisztelt Doktornő! Egy kertipartin friss gyümölcslevet is ittunk, gyümölcsturmixxal készült. Mint utóbb kiderült, aki készítette HIV fertőzött....