HIV fertőzés lehetséges

Jó napot Lehet bután hangzik de azt álmodtam hogy HIV fertőzött vagyok, igy merült fel bennem ennek az esélye. Jelenleg 5 éve vagyok a párommal, de persze előtte is voltak kapcsolataim ahol már eljutottunk a védekezés nélküli aktushoz. Több exemmel baráti viszonyt ápolok, de senkitől nem hallottam olyan panaszt ami a HIV fertőzéshez lenne visszavezethető, mondjuk már többnek van is gyereke. De sosem lehet tudni. Páromnak semmilyen panasza nincs egészséges hálistennek. Nekem ilyen panaszaim vannak. Fejfájás igaz ez már régóta megvan. Betegesnek sem mondanám magam virusos betegségem nem szokott lenni inkább csak megfázás évente talán egyszer meg egy kis láz de az sem mindig. Hányás 10 éve most jelentkezett előszőr de azt az élőflórás joghurtnak tudom be. Fogyás nem jellemző sőt inkább túlsúlyos vagyok, emellett székelésem napi 2-3 de már régota persz van olyan mikor napokig semmi. Herpeszem nem rég volt a mellem alatt legalább is azt mondta az orvos hogy az az. Se előtte se utána nem volt. Ez 3 nap alatt elmult. A nyelvem kicsit fehéres de vészesen ezt a ciginek illetve a gyomorproblémámnak tudom be mivel nagyon sok a savam. Mindkét hónaljamba van 1-1 nyirokcsomo ami alkalmanként megduzzad és néha fáj ha hozzáérek, de az orvos azt monda hogy nincs probléma. Van egy kevés fehéres folyásom nagyon régóta de mivel hormonproblémával, PCO- val és inzulin rezisztenciával küszködök sokat járok nőgyógyászhoz és vérvételre, de nem mondtak semmit sem hogy nemi téren lenne valamilyen probléma. Érdekelbe hogy ezek alapján mennyi esélye van hogy fertőzött legyek? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

A fent leírt tünetek nem jellemzőek a HIV betegségre.

Amennyiben volt az életében fokozott rizikót jelentő esemény, szűrővizsgálat jönne szóba, de a fentiek ezt nem indokolják jelenleg.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. augusztus 28., 21:34; Megválaszolva: 2015. augusztus 31., 19:02
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HÍV-el kapcsolatos kerdes
Tisztelt doktor nő/úr! 3 napja a kollégákkal bulit tartottunk, és hát kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után egy "fizetős" hölgy...
Lehetek e AIDS-es?
Üdvözlöm Tisztelt Doktor/Doktornő. Kifejteném mi miatt írok Önnek: Ez a történet még 2006-ra nyúlik vissza, volt egy kétes eredetü szexuális...
Késsel megvágva
T. Doktor úr! Kérdésem lehet, hogy banális, de én aggódós típus vagyok és muszáj feltennem. Vettem egy kést pár héttel ezelőtt, ami nem volt...
HIV fertőzés orális szex útján?
Tisztelt doktor úr/nő! 23 éves fiatal férfi vagyok. 2 héttel ezelőtt egy buli során eléggé lerészegedtem, hogy meglátogassak egy prostituáltat ...
fertőzést kaphatam -e?
Tisztelt Doktornő! Egy kertipartin friss gyümölcslevet is ittunk, gyümölcsturmixxal készült. Mint utóbb kiderült, aki készítette HIV fertőzött....