felelősség

Kedves Doktor Úr! A családommal a strandon voltunk és ica teát vittünk ki magunkkal. Napközben többször a holmink felügyeletlenül maradt. Az üdítőböl többször ittunk napközben. Délután eljövetelkor vettük észre, hogy a flakon maradék harmadában slejm, takony szerű anyag volt, melyet nem tudjuk, hogy került bele. Félek, (mivel friss üditő volt) s nem tudom megmagyarázni mi volt az, hogy valaki esetleg a fertőző anyagot "tett" bele. El kell e menni a családnak HIV szűrésre vagy van valami objektív ok ami miatt félelmem alaptalan fikció. Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Ilyen módon nem fertőződhettek meg, felesleges aggódnia, ahogy szűrővizsgálatra menni is. A HIV terjedése szexuális úton, vagy vér útján történhet; a fertőzés feltétele, hogy a fertőző partner fertőzött testváladéka a fogékony szervezet véráramába kerüljön. Ezek nem álltak fenn.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. augusztus 24., 17:15; Megválaszolva: 2015. augusztus 26., 18:32
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV fertőzés gyanú
ajánlott HIV-re tesztelni?
HIV/ARS 3
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Alábbi kérdésemre visszatérve: https: //m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/fertozo_betegseg/164080 Ismét visszatért a...
HIV kiegészítés
Hív fertőzés?