nemi betegég

Üdvözletem! Új barátnőmmel az első alkalom után 2 nappal piros foltok lettek a nemi szervemen. Elmentem a nemibeteg gondozóba, ahol azt mondták valószínűleg gomba, de vettek vért, hogy biztos legyen. Vettem kenőcsöt és kaptam gyógyszert is Femiflo tablettát. Megjöttek az eredmények, de elég flegma volt az orvos nem nagyon lehetett vele értelmesen beszélni. A véreredményben egy valami lett pozitív. Hepatitis B vírus anti-HBs/ELISA (siemens) érték: 16, 6 IU/L, a véleményben pedig ez áll: A HBV védettség nem megfelelő (az alacsony anti-HBs szint miatt) . Megyek majd oltásra a háziorvosomhoz. Ez a véreredmény mennyire rossz? Igazából nem közölték velem, hogy mitől is lettek ezek a foltok rajtam. Ez lehetett a hepatitis B miatt is vagy a gombás fertőzés miatt? Partneremnél semmi tünet nincs, érdemes kivizsgáltatnia magát?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza piros foltok témában

Tisztelt Kérdező!

Ha nem szűnnek a piros foltok a kezelés ellenére sem, akkor kontroll vizsgálaton kell jelentkeznie a nemibeteg gondozóban.Ilyen tünet nem jellemző hepatitis B infekcióra. Nemi úton terjedő betegség gyanúja esetén a partner is vizsgálandó.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. június 23., 12:34; Megválaszolva: 2015. június 25., 22:49
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Nemi betegség
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy szexuális együttlét után egyre többször tapasztalok fehér hüvelyi folyást...
lepkehimlő
Jó napot kívánok! Kislányom arcán 2 napja jelentkeztek a piros foltok én lepkehimlőre gyanakszom. 27 hetes kismama vagyok és aggódok hogy én...
Nyaki nyirokcsomók
Toxoplasma vizsgálati eredmények
Érdemes-e oltatnom