HIV fertőzés orális szex útján?

Tisztelt doktor úr/nő! 23 éves fiatal férfi vagyok. 2 héttel ezelőtt egy buli során eléggé lerészegedtem, hogy meglátogassak egy prostituáltat (a rosszlányok.hu-ról) . Természetesen az aktus során gumival védekeztünk, de azt megelőzően kölcsönösen orális szexben létesítettük egymást. Hüvelyváladék bizonyosan került a számba, mert éreztem az ízét. Maga az orális aktus nagyjából 3 percig tarthatott. Mielőtt elmentem a prostituálthoz ettem egy pizzát. Ezt azért írom, mert miután hazaértem, otthon láttam, hogy a nyelvem hegyétől oldalra volt egy kis piros folt, mintha a pizza megégette (nem emlékszem, hogy forró volt-e) , vagy megsértette volna a nyelvem. Az esemény után 1.5 héttel kialakult egy megfázásom. Ennek tünetei: intenzíven folyó orr, enyhén megdagadt nyirokcsomók a nyakban. Ezen kívül hasmenésem is volt a héten. Ezekről nem tudom, hogy a HIV fertőzés korai tünetei-e, mert a megfázásom előtti napon elég hideg volt, és lehet tényleg csak megfázás. Ezen kívül az lenne a kérdésem, hogy mekkora a HIV fertőzés esélye, ha a partnerem pozitív volt? Az ő státuszáról annyit tudok, hogy a minap felhívtam, és megkérdeztem mikor volt utoljára szűrésen, amire lerakta a telefont. Köszönöm előre is válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Ilyen módon a megfertőződés esélye rendkívül csekély. Amennyiben kétségei vannak, az ingyenes anonim szűrés javasolható.

Tisztelette:

Kérdés: 2015. május 24., 19:27; Megválaszolva: 2015. május 31., 19:40
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HÍV-el kapcsolatos kerdes
Tisztelt doktor nő/úr! 3 napja a kollégákkal bulit tartottunk, és hát kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után egy "fizetős" hölgy...
Lehetek e AIDS-es?
Üdvözlöm Tisztelt Doktor/Doktornő. Kifejteném mi miatt írok Önnek: Ez a történet még 2006-ra nyúlik vissza, volt egy kétes eredetü szexuális...
HIV fertőzés lehetséges
Jó napot Lehet bután hangzik de azt álmodtam hogy HIV fertőzött vagyok, igy merült fel bennem ennek az esélye. Jelenleg 5 éve vagyok a párommal, de...
Késsel megvágva
T. Doktor úr! Kérdésem lehet, hogy banális, de én aggódós típus vagyok és muszáj feltennem. Vettem egy kést pár héttel ezelőtt, ami nem volt...
fertőzést kaphatam -e?
Tisztelt Doktornő! Egy kertipartin friss gyümölcslevet is ittunk, gyümölcsturmixxal készült. Mint utóbb kiderült, aki készítette HIV fertőzött....