Lehetek-e hiv fertozott?

Tisztelt szakerto! Sosem gyakoroltam az ovszer nelkuli szexet amikor vaginalis kozosulesre kerult sor, azonban oralis szexnel nem hasznaltam ovszert. Par honapja volt egy egyejszakas kapcsolatom, oralisan kielegitettem a fiut, a szamba elvezett en pedig lenyeltem azonnal. (Nem szeretem az izet) . Van-e realis eselyem elkapni ha esetleg a fiu hiv+ volt? Ketlem amugy, mert az aktus elott o kerdezett ra elsokent, hogy van-e valamilyen betegsegem es mikor mondtam, hogy nincs, megnyugodott es folytattuk. Valaszat elore is koszonom! Maria

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben a szájnyálkahártyán sérülés található az átvitel esélyét nem lehet teljes biztonsággal kizárni, ugyanakkor az esélye rendkívül kicsi.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. április 16., 18:35; Megválaszolva: 2015. április 22., 19:12
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás