HIV szűrés ereményessége

Tisztelt Dr. Úr! Életemben elöszőr nem védekeztem, egy újonnan megismert lánynál, megijedtem eléggé mert kiderült egy időben sűrűn váltogatta a partnerét. (egy életre megtanultam a leckét, még egyszer ezt a stresszelést nem szeretném átélni) Karolina úti anoním helyen végeztettem egy gyorstesztet HIV-re. Alere Determine HIV 1 /2 Ag/Ab Combo tesztet 4 hét után negatív eredmény lett! (ablak periódusra 4 hetet írtak) Magyar leírást ehhez a teszthez nem talltam, csak angolt...ott azt írták ez egy 4. generációs teszt... és 20 nap környékén már kimutatja az ellenanyagot.. Mennyire megbízható ennek a tesztnek a pontossága 4 hét (28nap) után?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza HIV témában

Tisztelt Kérdező!

Jó eséllyel kizárja a betegséget ez a vizsgálat.

Tisztelettel:

Kérdés: 2015. március 24., 16:13; Megválaszolva: 2015. március 26., 21:01
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Elég-e a koronavírus elleni...
3 éve hőemelkedés
Sputnyik oltási reakció
Covid oltás
Astra zeneca oltás