Barátnőm hüvelye fáj, bármivel, bárhogy próbálok behatolni.

Szóval az lenne a problémám, hogy barátnőmmel több mint egy éve vagyunk együtt. Második hónapban lefeküdtünk egymással. ő még szűz volt, és előtte kb 1 héttel nyúlt fel magának először. Eleinte nem fájt, nekia közösülés, de pár hónap után elkezdett fájni a hüvelye behatolás hatására. Akár ujjal csináltam, akár a nemi szervemmel. Azóta ez így megy. Néha 1-2 hétig nem fáj neki, és akkor normálisan tudunk szeretkezni, de ezen kívül az esetek 90%-ában fáj neki annyira, hogy legtöbbször abbahagyjuk a közösülést. A kisajkaira panaszkodik, hogy ott fáj neki nagyon a lyuk körül, és a lyuknál is. Azt mondja, hogy nagyon szúr neki, olyan mint ha átszakadna. Vettem neki canesten kenőcsöt, hátha valami gombás fertőzést kapott el, és ez segítene rajta, de nem segít sajna. Csak egy bizonyos pózban tudunk szeretkezni, abban a pózban annyira nem fáj neki. Annyit hozzátennék, hogy szertornázik, és több éve csinálja. Azért említem, mivel hallottam, hogy a tornászoknak a közösülés jobban fáj mint az átlagnak. (nem tudom miért) Még nem voltunk nőgyógyásznál, mivel nem akar elmenni. próbáltam rá hatni, de nehezen tudom megtörni. Csatolok két képet, hátha az alapján meg tud állapítani valamit, és tudna segíteni ebben nekünk. http: //kepfeltoltes.hu/view/150223/20150223_164142_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http: //kepfeltoltes.hu/view/150223/20150223_164229_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Remélem nem baj, hogy így tettem fel a képeket.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza közösülési panasz témában

Kedves Kérdező! Kérem, vegye rá partnerét, hogy menjen nőgyógyászhoz, mert egészen biztosan van egy egyszerű, kórokozó által fenntartott hüvelyfal gyulladása. A tünet kínt a legkellemetlenebb, de a kórokozó bent szaporodik. Tisztázandó egyszerűen az orvossal, hogy gomba, vagy baktérium, mert más-más kezelést igényel. A probléma egyszerű, de kellemetlen. Gyógyulás után próbálják ki kezdetben a Dermolin sikositó krémmel bekenni a hüvely bejáratot, úgy sokkal könnyebb az együttlét.

Kérdés: 2015. február 24., 21:21; Megválaszolva: 2015. február 26., 12:05
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után